Niels Arne Kjærgaard er formand i Gedved Lokalråd.

Han bor på adressen Præstehøj 13, 8751 Gedved, og kan kontaktes på telefon 75665397 eller på mail nak@surfpost.dk.

Om sig selv skriver han:


Jeg er 55 år og har boet i Gedved siden 1993. Jeg er gift med Inge og vi har 2 børn, Søren fra 1996 og Anne fra 1998. Jeg er uddannet cand. scient. pol. fra Århus Universitet i 1980. Jeg har siden primært været beskæftiget som managementkonsulent, dels med ansættelse i Kommunernes Landsforening, private firmaer og gennem 10 år som partner i et konsulentfirma.

Siden 2002 har jeg været ansat hos arkitektfirmaet C.F. Møller, hvor jeg primært beskæftiger mig med sygehusplanlægning.Jeg har gennem årene været aktiv på organisationsplan i Venstre og gennem de seneste år været formand for Venstre i Gedved Kommune.

Jeg er gået med i arbejdet i Gedved Lokalråd fordi jeg synes, det er en enestående mulighed for at være med til at præge udviklingen lokalt. I en periode, hvor der ikke er nogen repræsentant fra Gedved i Horsens Byråd, er det vigtigt, at vi er opmærksom på, at præge udviklingen. Jeg synes det er vigtigt, at der er fokus på, at Gedved udvikles så det er en godt sted at bo. Jeg ser gode muligheder for dette, men også en fare i den udvikling, der er af erhvervsområdet tæt på byen.