Asbjørn er næstformand i Gedved Lokalråd og bor på adressen Skanderborgvej 13, 8751 Gedved, og kan kontaktes på telefon 50 95 03 77 eller på mail ammadsen93@gmail.com

Asbjørn

Mit navn Asbjørn og jeg flyttede til Gedved i 2021.

Jeg arbejder til dagligt som planteavlskonsulent i grønsagsafgrøder (løg, gulerødder m.fl.) og er uddannet Agrobiolog ved Aarhus Universitet. Jeg bor sammen med Katrine, og vi har sammen vores søn Vilhelm som går i daginstitutionen Livstræet i Gedved. Jeg forsøger at holde mig aktiv i min fritid med løb og cykling, også går jeg til gymnastik i gymnastikforeningen.

Jeg har valgt at sidde i Lokalrådet fordi jeg synes det er vigtigt at engagere sig i det lokale, og de lokale og samfundsmæssige forhold interessere mig. Udover at sidde med i lokalrådet er jeg også formand forældrebestyrelsen i Daginstitutionen Livstræet.
Jeg håber på at kunne bidrage til åben og god dialog mellem borgere i Gedved og lokalrådet, så vi i fællesskab opnår hvad der er bedst for Gedved.
Som far til en lille dreng på to år ønsker jeg også at tale småbørnsfamiliernes sag i udviklingen af vores lokalsamfund.”