Gert Børgesen, bor Skanderborgvej 27, Kan kontaktes på telefon 40336637 (helst efter 19.00) eller mail gebofonen@gmail.com

Jeg er årgang 1964, - flyttet fra ”Down Town 8660 Skanderborg” til ” 8751 Gedved” i 2017. Gift med Vibeke, sammen har vi har 3 voksne børn. Jeg er vokset op i ”Ejer bjerge”, så Gedved har altid været en af de nærmeste ”storbyer” i min barndom og ungdom.

Oprindelig uddannet maskintekniker i midt 80´erne, siden uddannet i mediebranchen. Har været ansat primært i TV2 familien siden 1988 som lydtekniker, producer mm. samt broadcast/it supporter.  Arbejder i dag som Teknologichef på TV SYD i Kolding.

Skærmbillede 2019-05-09 19.58.15

Har en del erfaring -og har brugt meget tid i foreningsarbejde, dels fra Skanderborg festivalen som område formand gennem nogle år, dels som bestyrelsesmedlem og formand for Skanderborg BMX-klub igennem næsten 10 år.

Min tilgang til arbejdet lokalrådet, er at få rådet til at stå endnu stærkere over for kommune og beslutningstagere.  Evt. ved at involvere og inkludere andre lokale foreninger med helt ind i, - og som en naturlig del af fundamentet for lokalrådet.

Desuden er trafikken på landevejen fra Slagteriet til Møllebæk et område hvor der skal gøres en indsats, dels på at forbedre cykel/gående trafik nordpå ad Skanderborgvej, og at få reduceret hastigheder og forbedret udkørsels forhold på hele strækningen.